Vast tarief voor woningtaxatie

Wij brengen, in tegenstelling tot de vaak onduidelijke tariefstructuur van andere taxateurs, een taxatierapport uit tegen een helder, zeer scherp, en vast tarief (inclusief BTW). Alle kosten zijn dus inbegrepen echter moeten wij voor de taxatie aanvullende kadastrale gegevens (bijvoorbeeld splitsingsakte of eigendomsakte) of verklaringen van gemeente en provincie opvragen, worden deze kosten tegen kostprijs in rekening gebracht.

De tarieven gelden uitsluitend voor taxaties van woonhuizen in het gebied groot Utrecht en het Westelijk gedeelte van de Betuwe. Voor de taxatie van uw bedrijfsobject gelden andere tarieven en maken wij graag een interessante aanbieding. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Woningwaarde tot € 250.000,= kosten koper: Taxatietarief: NVM taxatierapport € 350,= incl. BTW. Opslag NWWI taxatierapport: € 50,= incl. BTW.

Taxatietarief woonhuizen boven € 250.000,= , bedrijfspanden en taxaties waarbij een verbouwing moet worden opgenomen: tarief op aanvraag. NWWI taxatierapport: objecten gelegen binnen een straal van 20 km van ons kantoor.

Meer informatie over taxatie?